headerfritsfruijt

Autoschade Almere - Schadeherstel

Het kan iedereen overkomen, een paaltje over het hoofd gezien, te laat remmen in de file of een andere weggebruiker die uw auto beschadigd. U zit er mee, maar wij staan voor u klaar !

Wij beschikken over de vakkennis, jaren lange ervaring, gebruiken de juiste technieken en zijn erg gemotiveerd om uw auto weer zo goed als nieuw te maken. Dat is onze passie.

Door de openheid in het werk wat wij voor u verrichten, wordt u in de gelegenheid gesteld het proces, van opname schade tot en met de aflevering van uw auto, op de voet te kunnen volgen.

Wij vinden dat wij, door middel van transparant te zijn in wat we doen, wat de kosten zijn en hoe lang het gaat duren, ons onderscheiden van vele anderen.

Voor een vrijblijvende prijsopgave van schadeherstel, vragen wij u om bij ons langs te komen met de auto, om zo een juiste opgave te kunnen doen. Wij kunnen dan met u overleggen over de afhandeling van de schade. Wij kunnen u géén beoordeling per email of telefoon geven.

Wilt u door ons alleen een beoordeling, in de vorm van een taxatierapport, van de schade laten uitvoeren, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij vragen dan wel een vergoeding, indien u de schade niet door ons laat repareren.

autoschade almere-schade opel1 autoschade almere-schade opel2 autoschade almere-schade opel3 autoschade almere-schade opel4 

Ook bij ons krijgt u 4 jaar garantie op schadeherstel, net als bij Focwa / Schadegarant.

NB. uw factuur is uw garantiebewijs, bewaard u deze daarom ook gedurende 4 jaar.